Therese- Nu så

Förlåt för att jag inte bloggat på en vecka, men i fredags for jag ju som sagt till Karlstad och var där över helgen.
Kom hem på måndagmorgon vid 6 tiden.
Sen dess har jag knappt haft någon ork och därav att jag inte bloggat någonting.
Men nu ska jag förhoppningsvis orka blogga igen, bara en skoldag kvar sen är det sportlov. Sköönt!
 
Om jag bara tvärt ska byta inriktning på bloggen och skryta så kan jag säga att vi tog hem SM-Guld med laget!!

Lina - Sjuk

Halloj!
blev ingen ridning varken igår eller idag eftersom att jag åkte på magsjuka igår natt och idag är kroppen inte alls med i svängarna,
vi får se hur jag mår imorgon, tror inte jag åker på praktiken iaf för får inte i mig någon mat eller nått än sen orkar jag knappt gå från sängen till köket utan att kroppen typ faller ihop..
måste typ rida imorgon, förhoppningsvis mår jag bättre!!

/Lina

Lina - Uteritt

Halloj!
cycklade till stallet vid tolv tiden idag, tog in hästen, kollade ryggen som såg bra ut idag sadlade och begav mig ut i det strålande vädret.
De första som hände var att en polisbil körde förbi oss, vilket gjorde att hon vart löjlig men va va som på en mindre väg bredvid så gick bra, hon tyckte den såg lite konstig ut, haha!
var ute och red ca 40min med endast skritt o trav, mest trav pga styltor och dåligt underlag för galopp, känns som vi skulle halkat ihjäl oss då, så blev en motionsrunda med en pigg & glad häst, men otroligt lugn, kunde trava på typ långa tyglar på en rakbana, det är inte ofta eftersom hon blir så fruktansvärt pigg då! men hon skötte sig galant!

när jag kom tillbaka till stallet passade jag på att smörja hennes sadel o träns när sadeln fortf satt på, och rengjorde bettet ordentligt. Mockade o dolade på. kändes skönt att inte behöva stressa, trots att conny kom medans jag höll på, + i kanten till honom som inte stressade mig dessutom :D

nog om detta.. imorgon blir det ett dressyrpass på gården, blir stressigt imorgon så blir nog bara barbacka o ställa igenom henne ordentligt, mycket öppna/sluta osv! :D

ha en trevlig kväll!

/Lina


Lina - Dagens vill ha!

Är verkligen jättesugen på dessa vinterridstövlar, men jag måste ju alltid testa innan jag köper stövlar pga mina vader, så vi ser väl om jag åker till happis eller lule någon gång framöver!
endast 349:- på Hööks just nu!


Lina - Måndag

ny vecka - nya tag!
halloj!
Iris fick ju ta det väldigt lugnt med endast barbacka/longering förra veckan på gården så i veckan ska vi börja öka takten me lite mer seriös ridning igen,
Idag ska jag nog fara ut en sväng efter vägen på andra sidan åbyn o chilla, hon har ju mest bara varit på gården nu i veckan så vet inte hur hon kommer bete sig, blir nog bra!

ha en trevlig måndag i de underbara vädret allesammans!!:D

/Lina


Lina - 10 saker ni inte visste om min häst

1. Iris blir 17år den 28 juni (gammtant)
2. För tillfället får Iris inte hoppa några höjder, markarbete gäller
3. Iris är väldigt tävlingsinriktad!
4. När det är fint väder vägrar iris komma in från hagen nu för tiden, då ställer hon sig bakom sin hagkompis så han skyddar henne bara för att få stå kvar i solen o chilla!
5. Under hennes 6år på travet startade hon 76starter och sprang in 212000:-
6. Iris har ett föl som heter Lili Khan som föddes 2005.
7. Iris kan inte ta det lugnt på rakbanor och i uppförsbackar, då är det full fart!
8. 2010 var Iris så halt att jag trodde jag skulle mista min bästavän... såg inte ljust ut alls:/
9. Efter skadan som Iris hade o vila i ca ett halv år så var hon finare än någonsin! hon vilade sig i form!
10. Hon gillar att hoppa, men har ingen teknik för det alls!!
 

Lina - 9. Din första favorit häst

Många har haft otroligt många favorithästar genom åren, men jag har alltid varit en tjej som gillar att prova nya utmaningar, nya hästar o så, så jag har aldrig riktigt haft någon favorit häst, visst har någon häst fallit lite närmare in i hjärtat än dom andra, men aldrig så att jag verkligen sagt att dena här hästen/ponnyn älskar jag, fram tills dess att jag började i Gummark och träffade världens charmigaste och snällaste ponny, det var verkligen handen i handsken, jag älskade problemhästar och Lippur var en riktig stjärna. Han var inte svår, men komplicerad eftersom han var ung och inte gjort så mycket. Jag föll direkt för ponnyn och saknar honom nå så frukansvärt... tyvärr fick han somna in under 2012...
 

Lina - Morgon


godmorgon!
Idag ska jag o mamma tvär gå på burträskmarknaden o köpa munkar till ikväll, haha! sedan blir det att åka iväg till Bure och äta middag, göra lite faser och köra lite med brorsan bara för att han ville? =)

har tänkt att longera iris ikväll på gården så hon får röra på sig idag. kände inte för att sätta mig upp o rida när det kan bli sent, och jag ger mig fortare vid longering än om jag rider, så då slipper conny tjata så mkt haha!;)

ha en trevlig söndag allesammans!

/Lina


Lina - Snabbinlägg

halloj! har varit lite frånvarande på senaste tiden men åker iväg k7 på mornarna och kommer hem sent på kvällarna under veckan nu när jqg har praktik plus att de ä massa me körkortet...

i veckan har det inte hänt nå speciellt mycket, iris har fått en lugn vecka med skrittarbete barbacka o lite trav för att hon haft ont i ryggen, det är dock borta.
hon hqr blivit vaccinerad och tappat en sko, men fick låna nå saker av elin så samma dag satt den fast igen!

nu ska jag sova, lång dag imorgon!

/Lina

Therese - 16. En tävling jag aldrig glömmer

Finns många tävlingar som jag aldig kommer glömma men finns nog en som jag kommer att komma ihåg lite extra.
Det var min och Willes första hopptävling. En träningstävling på KDRF.
Hade anmält mig till 70cm, då vi inte tränat så mycket och kände att de viktigaste var att vi skulle ta oss runt banan utan jättestora problem.
Allting gick över min förväntan när vi hoppade banan, fick endast 4 fel, då han hade tänkt stanna på ett räcke men jag tryckte på honom och han hoppade, men fick inte upp bakbenen tillräcklig fort så han petade ner en bom.
Men jag var så nöjd ändå och min tränare tyckte att jag skulle efteranmäla mig till 80cm, så sagt och gjort de gjorde vi.
 
Gick dock inte lika bra i denna klassen, vi kom runt banan men hade lite fler pet i denna då han blev lite mer stressad och jag inte red honom tillräcklgt bra, men nöjdast av allt, var då han hoppade sista hindret i andra klassen utan att tveka.
Det var nämligen så att det hade en lite taskig färg så det försvann lite i underlaget och många hästar vägrade, hästar som aldrig annars vägrar, ryttare flög av på detta hinder, men min pärla till häst hoppade detta utan problem!
Oj så nöjd jag va över honom den dagen, vi fick t.o.m våran fösta rosett, en fjärde plats!
Detta var sista hindret i sista klassen!

Therese - Helgen

I helgen eller på fredag morgon, sätter jag mig i en buss med massa roliga människor och åker ner till Karlstad för att delta i Pimpel-SM.
Kommer att vara där nere till på söndag, så kommer inte bli nån jätteuppdatering från mig då vi är där nere, men ska försöka skriva ihop lite tidsinställda inlägg eller knopa ihop någonting då vi är där nere.
 
Men som sagt, hoppas Lina kommer tillbaka och börjar uppdatera flitigt snart eller iaf till helgen så får ni lite bättre uppdatering.

Therese - 15. En häst jag saknar

Helt klart Märran, eller Songline Noon som hon egentligen heter.
För er som inte vet så hade jag henne på foder från 2007-2010, sen flyttade hon hem till sin ägare i sthlm.
Denna hästen är den som har betytt mest för mig, hon har gjort mig till den jag är idag och hon är den som har hjälpt mig upp då jag mått som sämst.
Jag skulle egentligen köpa henne men då hade hennes ägare ändrat sig och tig tillbaka henne till sthlm..

Therese - Kul hästfakta från SvRF

Hittade detta på dressyrmupparnas blogg. Tyckte det kunde va kul att lägga upp det här.

* Ca 50% av kroppsvikten består av muskler.

* Hjärtat utgör ca 1% av kroppsvikten.

* En hästs lungkapacitet är två gånger större än en kos.

* 3335kg är vikten som ska bromsas när hästen landar på ett ben.


Therese - Dagens vill ha

Denna padden har jag länge velat ha men den är inte precis gratis, men förhoppningsvis får jag råd nån dag så den får bli min!
Ni hittar den -> HÄR

Therese - 14. Senaste hästsak du köpt

Oj, tror att det var mitt rosa dressyrschabrak från Hööks.

Therese - 13. 10 bra hästbloggar du läser

Läser inga bloggar, händer endast ett fåtal gånger och den hästblogg som jag läser mest är Johanna Grant´s blogg.
Tycker den är riktigt läsvärd, hon kör sitt eget race, och har en grymt fin unghäst!

Lina - Veckoschema v.8

 
Måndag: Vila, blir rakad
Tisdag: Longering/nh
Onsdag: uteritt
Torsdag: vila
fredag: dressyr
lördag: uteritt
söndag: hoppning
 
/Lina

Lina - Ingen tid..

Halloj! har varit jättemycket i veckan, därav den sämsta uppdateringen från mig.. så jag tänkte att jag drar igenom veckan lite snabbt! har haft praktik hela veckan så mycket häst där också, så skriver om det också!

Måndag: Började med ett dressyrpass på Virre på morgonen, gick jättebra men usch vad lång jag har blivit på honom:(.. på eftermiddagen hade vi sitsträning/longering på Lordy. Gick super!
Iris fick stå i måndags för Conny fyllde 20 och vi var hemma strax efter 10 på kvällen.

Tisdag; spydde på morgonen så var hemma från praktiken, dock så var det inte magsjuka, som tur var! så Iris fick vila då också, mådde inte alls bra..

Onsdag: For på praktiken och red ett dressyrpass på Hector på morgonen, har bara suttit på honom en gång tidigare och har inte alls tyckt om honom, men herreguuud så fin han var i onsdags, tror jag har hittat en ny stjärna, han passade mig jättebra!
Longerade Iris litegrann på gården, ca 20min i mycket trav så hon fick röra på fläsket. gick super!

Torsdag: På praktiken hände det inte så mycket, vi ryckte lite manar och tog det lugnt, haha! Iris fick stå i hagen för det var väldigt dåligt väder...

Fredag: På praktiken red vi först ett mjukgörande dressyrpass, vi fick välja hästar så jag tog självklart baily! har inte suttit på honom nått sen vi började om skolan så kände att när jag får chansen så äre ju bara att ta den!
På eftermiddagen red jag ett dressyrpass självständigt på Lordy, fick igenom honom JÄTTEbra, och han blev hur mjuk som helst i bägge sidorna, o galoppen kunde han korta o länga som en guuud! fina storpojken :')
Iris fick skrittarbete på gården. mycket volter och flytta rumpan.

Lördag: For ut och busade i solen med Iris, red en väg som är ca 3km sedan vände jag. På dit vägen körde jag mycket kontroll, galopp>skritt>galopp>skritt osv, sedan på hemvägen travade vi ca 2km, så hon fick busa massor, eftersom hon stått i hagen mest hela veckan:(


Idag ska vi rida lite dressyr på banan, samt duscha på skolan för camilla kommer och rakar imorgon (äntliiiigen!!) :D

Therese - 12. Hur är min häst att rida

Wille:
Ja ville är som jag skrev tidigare en enmanshäst. Han är väldigt speciell. Väldigt känslig för röst, vikt och skänkel.
Nu har jag ju som sagt inte ridit på 6 månader. Men jag hoppas att få börja rida igen.
Han är även väldigt positiv, han vill alltid göra rätt och ställer alltid upp på nys saker.
 
Yojje:
Han är ju under inridning och jag har bara ridit honom två gånger så jag kan tyvärr inte säga så mycket om han än, men de gånger jag ridit honom så har han varit jävligt tjurskallig och haft sin egen vilja, men tror nog att det blir bra i slutändan!
 

Therese - Dagens vill ha

Skulle gärna ha detta schabrak i min samling, stilrent och snygg och helt enkelt i min smak.
Ni hittar detta HÄR
 

Therese - 11. Min drömhäst

Min drömhäst kanske några redan vet om, men det är iaf en stor fux, kön spelar ingen roll. Den ska ha fyra vita strumpor och en bred bläs.
Hittade en häst på hastnet.se som uppfyllde alla dessa kraven och jag blev verkligen helt kär men det var en kraftig problemhäst och mamma och pappa ville inte att jag skulle ha mer problemhästar, sen hade jag inte plats till den heller..
Men nån gång i framtiden ska jag äga en stor fux med fyra vita strumpor och en bred bläs!
 
 

Therese - 10. 10 saker ni inte visste om min häst (mina hästar)

1. När Wille kom till mig så fick man inte röra han närmare huvudet än halva halsen och inte nedanför knäet. Men nu får jag he en påse i ansiktet på han och röra på han bäst jag vill överallt.
2. Yojje har en gammal gaffelbandskada som är helt läkt och han har inga problem av den.
3. Wille har vilat i 6 månader nu.
4. Innan wille blev omskodd, alltså från travskoning, till ridtravning, så trampade han sig väldigt enkelt då han var felskodd så hans framben fick mycket kortare steg än han bakben.
5. Yojje är världens kelgris i hagen, men i stallet blir han som en arg geting.
6. Wille hade jättesvårt att lita på människor i början men nu går det bättre.
7. Wille är en enmanshäst, sätter sig en ny upp på honom så blir han väldigt spänd och vet inte vad han ska göra, men jag hoppas det blir bättre nån gång i framtiden.
8. Wille är löshoppad 110cm och hoppad uppsuttet 105cm.
9. Wille kallades Holger hos förra ägaren.
10. Wille är JÄTTEHÖG i rang.

Therese - Dessa planer

Hade min planer på att kanske kunna rida i helgen men som alla andra planer så är det ju alltid någonting som ska komma emellan.
Denna gånge -> i onsdags blev jag på-/översprungen av en häst så igår och idag har jag haltat mig fram, känns nästan som om att jag är förlamad eller någonting och nu har det börjat sätta sina spår på höger höft, så vi får väl helt enkelt se hur mycket jag ens kommer kunna röra mig i helgen...

Therese - Tävling

http://jennieofsweden.blogg.se/2013/february/bloggtavling.html#comment

Lina - Veckoschema v.7

Måndag - vila
Tisdag - vila ( jag sjuk)
Onsdag - dressyr
Torsdag - ev. plumsa i djupsnö
Fredag - uteritt
Lördag - vila
Söndag - markarbete eller uteritt
sen ser vi när Peter kommer o vaccinerar också, blir någon dag i veckan så det kanske ändras,
sedan ser vi även hur jag mår, just nu har jag ingen ork o har ont i hela kroppen...

Lina - 8. Mitt motto


Therese - HV-Polo Nyheter


Therese - 9. Din första favorit häst

Rover, en av KDRF´s gamla ridskoleponnyer, var min första favortiponny.
En gul liten sak, som hade en egen vilja.
Vi gick igenom mycket tillsammans, han var den första jag startade en lokal hopptävling, han var den första jag gjorde de mesta med!!
Min gula lilla favvoponny!

Therese - 8. Mitt motto


Lina - 7. Min favoritgren

Min favoritgren, trots att jag är höjdrädd måste vara hoppning. Jag gillar fart och tokerier, sånt som hoppning innehåller.
Visst jag gillar dressyr också, självklart! förr insåg jag inte vad dressyr handlade om när jag gick i Lövånger, men ju mer jag insåg hur nyttigt de var, ju roligare blev det!
 

Lina - Hoppning

halloj!
kom just hem från stallet o har hoppat lite,
blev studs o sedan travbom med räcke
gick sämst, hon sköt bogar o bockade hela tiden i galoppen så när hon galopperat en bit utan att bocka så sket jag i galoppen o satsade på traven, hon kändes trög men tillslut fick jag några bra studs i bägge varven då gav jag mig.

travhoppning med räcke gick suuuper!

mer bilder kommer


Therese - 7. Min favoritgren

Måste nog säga att hoppning är min favoritgren man har börjat fastna mer och mer för dressyr, eller tycker det blir roligare och roligare för varje gång.
Men känner att hoppningen är roligare och det är det jag vill satsa mer på, eller rättare sagt hålla på med ett tag till.
 
 
 

Lina - 6. 10 saker du inte visste om mig

10 saker ni inte visste om mig:
 
1. Jag har aldrig startat en lokal tävling. har aldig har någon häst/ponny att tävla så df är det så.
2. Jag har säkert fallit av minst 40 gånger.
3. Den värsta avfallningen jag vart med om var när jag hoppade en stor häst i lövånger, hade jag inte haft säkerhetsväst hade jag suttit i rullstol idag,
4. När jag började rida på sarf visste jag inte att hästarna skulle ridas i form för att arbeta bakifrån. 
5. Jag räddade två hästar från slakt tack vare Nina o Camilla! (Iris & Guld)
6. Jag har flygit av Gulden minst 20gånger, bara på hoppträningar! 
7. Jag fyller 18år om 11 dagar!
8. Min första medryttarponny/häst hette Boris! 
9. Förr kunde jag styra mot ett hinder på 1m utan problem vem jag än satt på, nu tycker jag att 70cm är högt.
10. Jag vet inte vad jag vill bli när jag gått ut skolan
 

Lina - Ojjj....

märkte just att jag inte vart inne här på en hel vecka, förlååååt!
har totalt glömt bort det plus att jag verkligen inte haft tid o sitta vid datorn, eller någonting..

ligger o väntar på att nina ska komma för vi ska åka o hoppa Iris lite, vet inte vad jag ska hoppa men vi ser väl.

i veckan har iris typ gått 4 dagar, en uteritt, ett barbackapass, ett pass dressyr på gården o nu hoppning,

pga min tidsbrist så har jag inte hunnit rida mer i veckan :(

/Lina

Therese - 6. 10 saker du inte visste om mig

1. Jag har alltid haft otur med hästar.
2. Jag är en ensamvarg och trivs bäst helt ensam.
3. Jag älskar skäckar, speciellt skimmelskäckar.
4. Min första ponny hade tävla upp till MVSA (c-ponny = 120 )
5. Värsta hästolycka jag har varit inblandad i då gick vi omkull och jag hamnade i rullstol då jag fick en höftfraktur.
6. Jag är höjdrädd, men hoppar ändå allt.
7. Jag är rädd för att misslyckas.
8. Jag älskar att matcha outfits och shoppa hästsaker.
9. Jag är ett kontrollfreak.
10. Alla älskar min rumpa, den har haft en egen fanpage på facebook.

 

Therese - 5. Alla hästar i stallet

Ja detta har jag ju i princip redan skrivit om i presentationen.
Jag har ju mina hästar hemma på gården i mitt egna stall så "alla hästar i stallet" är ju bara Yojje och Wille.
 
Destroyer "Yojje"
F: 2007.05.26
E: Express Lavec
U: Minas Morasi
 
Wisehead "Wille"
F: 2004.02.16
E: Giant Cat (FR)
U: Mercedes Fox (DE)

Therese - Sjuk

Sitter nu på skolan och har engelska, går riktigt tugnt då jag har blivit sjuk, har feber, ont i halsen och hosta..
Så lär inte bli nån ridning i helgen heller tyvärr..oj så less man kan vara!!

Therese - 4. Det här behöver jag träna mer på

Ja vad behöver jag träna på?
Jag skulle nog säga allting. Alla kan vi ju hela tiden bli bättre men jag är helt enkelt inte nöjd med nått i min ridning och tycker jag måste bli bättre med allt. Handposition, blicken, sitsen, flexibiliteten, hoppsitsen, följsamheten, ja verkligen allt.
Men allting kommer så småningom, men tyvärr har mina skador förstört för mig så himla mycket i ridningen och jag har backat sjuuukt mycket pga det, men vad gör man? Bara blicka framåt!
 
 

Therese - Dåligt

Tyvärr har jag inte bloggat någonting idag eller igår.
Men igår så var jag inte hemma förrän närmare 22.00 och då orkade jag helt enkelt inte starta datorn. Efter skolan så for jag direkt till stan och tränade sen plockade jag upp Alecs och sen for vi till farmor å farfar och käka sen bar det av direkt till Idrottens Hus och Idrottslyftet 2013 där jag spenderade resten av kvällen.
 
Idag så skulle vi till Umeå och Universitetet för att lyssna på några program och sen fara hem igen, och det har varit allt annat än kul, eller ja, nåra underbara människor räddade dagen och vi for in till Umeå centrum och käkade å shoppade istället sen tog vi en buss hem och jag har nu kommit hem, hunnit vara hemma ett tag och nyss käkat.
 
Kommer nog inte bli så bra uppdatering imorgon heller då jag ska vara på ridhuset med US hela kvällen och natten då vi håller en aktivitet för barnen.
Ska försöka ladda upp en film imorgon från igår då jag hoppade finaste Monami med skolan, men vi får se hur det går, men nån uppdatering blir det iaf!

Therese - New in

Fick hem denna idag, trots att jag inte hade råd så kunde jag inte låta bli!!

Therese - Nån gång..

...ska jag äga dessa saker!
Är så grymt kär i allt så ja! Nån gång!!
 
 

Therese - 3. När & varför jag började rida

Har alltid sen jag föddes tyckt om hästar och dragit mig mot dem och sen började mamma rida på KDRF och då fick jag ibland följa med och blev bara mer och mer fäst vid hästarna och lyckades efter ett tag övertala min mamma om att jag skulle få börja rida och 2000 fick jag börja rida på KDRF.
Tyckte nog jag var den lyckligaste ungen i världen då.
Detta var min första favvoponny. Rover.
 

Therese - 2. En bild på favorit hästen


Therese - Bilder från hoppningen med skolan


Therese - Hagbilder

Har precis kommit en från stallet där jag b la, tog hagbilder på hästarna.
Kvalitén suger men mitt objektiv håller på att ge upp så bilderna blir inte alls bra, men det får duga iaf!

Lina - 5. Alla hästar i stallet

dom hästarna som står i stallet är ju Iris, Moloken, Kia Swing, Vidunder och Zolklara.
 
Vidunder & Zolklara
 
Moloken
 
 
Iris o Kiiia:D
 
 

IHOPSÄPP - Lina

 

Therese - 1. Presentation av dig och hästen/hästarna

Ja som de flesta redan vet så heter jag Therese Östensson är född -94, så fyller snart 19 år. Bor med min familj på en gård drygt 3 mil utanför Skellefteå.
Jag har ridit sen jag var 6 år gamal på ridskola och rider där fortfarande.
Fick min första ponny -05 då jag var 11 år, men tyvärr så gick hon omkull i hagen och lyckades dra på sig en ordentlig skada och vi blev tvugna att ta bort henne sommaren -06.
 
Efter det var jag hästlös länge, eller hade ingen egen utan red flera olika hästar hos en granne i byn, b la. Zolovår, Festina Lente, Lavina Noon, Lord Danelli, Ceve och till sist Songline Noon som jag red längst och har haft störst betydelse i mitt liv.
Men sensommaren 2010 for jag och mamma och provred Wille och jag fastnade direkt vid honom, så en vecka senare så hämtade vi hem honom. 2010.08.28.
Nellie som hade Skrutten (Lord Danelli) då stallade upp honom hos oss så Wille skulle få ett sällskap.
 
Wille eller Wisehead som han heter är en varmblodvalack född. 2004. Han var inte inriden då jag köpte honom men han var van vid sadel och de hade hoppat han 3ggr, alla gånger med olika ryttare.
Efter att få vetat att vi fått våran sadel felutprovad fick han stå på rehabelitering i 4 månader tills han blev friskförklarad men det var någonting som var fel så vi kom fram till att det satt i huvudet på honom så nu har han stått och vilat sen i september och ska stå tills våren då han ska få sättas igång igen så hoppas jag att det ska gå bättre nu.
 
Sen har jag en till varmblodsvalack men han är född. 2007 och heter Destroyer men kallas Yojje. Köpte honom 2012.10.24 då vi behövde ett nytt sällskap till Wille då  vi tyvärr vart tvugna att ta bort Lina efter en olycka i hagen.
Yojje var heller nte inriden, eller är inte det än då jag iinte hunnit rida han så mycket pga olika skador och andra saker men jag hoppas han hälta ska gå över så det bara är någonting tillfällgt så jag slipper ta ut veterinären men vi ser ju.
 
 

Therese - Sjuuukt bra väder

Idag är det grymt bra väder. Perfekt ridväder eller för att fota ridbilder.
Men inte blir det någonting sånt för mig inte, hade iaf tänkt försöka ta mig ut och fota dem i hagen men vi får se om ja orkar då jag inte känner mig så hel idag...
 
Kommer troligast och ett "till salu" inlägg här på bloggen nån gång i veckan för har en del saker som jag ska sälja så håll koll, och är det någonting ni behöver så skriv en kommentar redan nu så kan jag kolla om det finns.
 

Therese - Halt

Ja, hade ju världens sug och var hur taggad som helst att börja blogga ordentligt men vad händer? Jo Yojje blir halt IGEN...
Känner verkligen inte taggen på nått med hästar nu längre...ingenting går som jag vill just nu och jag har verkligen ingen ork eller kämparglöd kvar efter 2012..
Så vi får helt enkelt se hur det blir i framtiden för mig...
 
Ska försöka blogga listan som ja la ut iaf men då Yojje nu är halt och jag inte vet hur länge det kommer ta innan han blir fräsch igen så finns det int så mycket att blogga om för mig..

Lina - Dagen med stort D

Hallå allesammans! Idag är dagen med stort D!
Idag är den dag då Iris ska få flytta till sitt nya stall, med nya kompisar och en ny start eller vad man ska säga.
Känns som att den här dagen blir förjävligt bra!
 
ska även åka o hämta kameran o ta lite kort i korallen idag, hihi:]
 skitkuuul :D
 
//Lina

RSS 2.0